https://www.ostermann.hr/Default.aspx?language=hr&url=pridruzite-nam-se-na-webinaru-demistificiranje-akvizicija-i-preuzimanja-u-hrvatskoj-u-suradnji-legal-500-i-ostermann-partneri-26-travnja-u-10-00&id=164 Ostermann - Pridružite nam se na webinaru "Demistificiranje akvizicija i preuzimanja u Hrvatskoj" u suradnji Legal 500 i Ostermann & Partneri, 26. travnja u 10:00
Pridružite nam se na webinaru "Demistificiranje akvizicija i preuzimanja u Hrvatskoj" u suradnji Legal 500 i Ostermann & Partneri, 26. travnja u 10:00
Članci/novosti
Zadovoljstvo nam je najaviti da će, zajedno s vodećim pravnim direktorijem Legal 500, dana 26. travnja s početkom u 10 sati, Ostermann & Partneri održati webinar na temu "Demistifikacija akvizicija i preuzimanja u Hrvatskoj".

Na webinaru će se izlagati o čemu ulagači trebaju voditi računa kad razmišljaju o akviziciji ili prodaji u Hrvatskoj. Webinar će ponuditi praktične savjete za pravnike u gospodarstvu i investitore koji razmišljaju o transakciji, s ciljem demistificiranja primjene standardnih međunarodnih ugovora temeljenih na engleskom pravu, u hrvatskoj praksi.

Točke rasprave uključuju:

Regulatorna pitanja i ono o čemu ulagatelji moraju voditi računa kad razmišljaju o akviziciji ili prodaji u Hrvatskoj.
Uvid u opće propise o tržišnom natjecanju i preuzimanju i njihov značaj za regulirane industrije poput kreditnih institucija, financijskih usluga i osiguravajućih društava, telekoma i energetskog sektora.
Ugovori o akvizicijama i preuzimanjima - koji su međunarodni standardi i kako se oni uklapaju u hrvatski pravni režim?
Što su, prema engleskom pravu "representations, warranties and indemnities" zapravo, i mogu li se oni uspješno primijeniti u hrvatskom kontinentalnom pravnom sustavu?

Upoznajte naše govornike:

Mojmir Ostermann, managing partner, Ostermann & Partner,
Snežana Šarac, pravni ekspert, Intesa Invest,
Marijana Soldo Kubat, odvjetnica, Ostermann & Partneri,
Barbara Vričko Hrabar, odvjetnica, Ostermann & Partneri.

Prijaviti se možete na sljedećem linku:
Demystifying M&A in Croatia

Radujemo se vidjeti vas!
Ostermann & Partneri

Povezane objave i članci