https://www.ostermann.hr/Default.aspx?language=hr&url=o-nama&id=16 Ostermann - O nama
O nama

O namaFokus na klijenta

Ostermann Ivančić odvjetničko društvo d.o.o. pruža cjelokupnu pravnu podršku domaćim i multinacionalnim kompanijama, financijskim institucijama i javnim tijelima. Posjedujemo bogato iskustvo i znanje u području transakcijskih usluga, bankarskih i financijskih usluga te rješavanju sporova.
Praktično orijentiran savjet, pristupačni timovi

U odvjetničkom društvu Ostermann Ivančić imamo jasan cilj - želimo biti najbolji pravni savjetnici bez obzira na pothvate i izazove s kojima se naši klijenti suočavaju. Ono što nas razlikuje od ostalih odvjetničkih društava na hrvatskom tržištu je zajednička vizija svih članova našeg tima i spremnost da učinkovito odgovore na sve potrebe klijenta. Temeljito i učinkovito analizirajući sve okolnosti koje bi mogle utjecati na poslovanje, pružamo precizna pravna rješenja u svim područjima korporativnog prava te u svim industrijama.

Prepoznatljivi smo po jasnoći, ažurnosti i nedvosmislenosti naših savjeta. Nikada ne zaziremo od složenih zahtjeva koji se u prvi mah čine nerješivima. Uspješno smo vodili neke od najkompleksnijih, pionirskih transakcija bez presedana na tržištu. Ovakav pristup omogućio nam je da steknemo duboko poznavanje i iskustvo u svakoj industriji unutar koje smo savjetovali.
 
Stručnost koju očekujete
 • Stručnost koju očekujete
 • Snaga našeg znanja te temeljitost našeg pravnog savjeta proizlaze iz sinergije iskustava koju stvaraju naši pravni timovi. Težimo izvrsnosti u svim aspektima poslovanja te osobiti naglasak stavljamo na profesionalni i osobni razvoj.
 • +LJUDI
Što klijenti kažu o nama
 • Što klijenti kažu o nama
 • Odvjetničko društvo Ostermann Ivančić prepoznato je od strane vodećih međunarodnih procjenitelja kvalitete pružanja pravnih usluga kao što su Legal 500, Chambers and Partners i IFLR 1000 kao vodeći pružatelj pravnih usluga za Hrvatsku, dok su naši odvjetnici pojedinačno prepoznati kao prominentni pravni stručnjaci.
Odgovornost i briga o zajednici
 • Odgovornost i briga o zajednici
 • Ostermann Ivančić odvjetničko društvo d.o.o. socijalno je osviješteno društvo koje stavlja naglasak na odgovorno i etički usmjereno djelovanje prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje. Brigom o lokalnoj zajednici te financijskom potporom koju pružamo studentima i potrebitima nastojimo pridonijeti stvaranju preduvjeta za bolju budućnost.
Pomoć u širenju izvan Hrvatske
 • Pomoć u širenju izvan Hrvatske
 • Redovito surađujemo s vodećim međunarodnim odvjetničkim društvima kako bismo klijentima osigurali podršku i izvan hrvatskog tržišta.
  Također smo članovi IR Global, multi-disciplinarne mreže koja okuplja pružatelje profesionalnih usluga iz područja prava, računovodstva i financija pojedincima i društvima diljem svijeta.