https://www.ostermann.hr/Default.aspx?language=hr&url=zastita-okolisa-i-energija&id=50 Ostermann - Zaštita okoliša i energija
Zaštita okoliša i energija
Osnažujemo vaše poslovanje sofisticiranom pravnom podrškom

Energetika

Ovaj visoko regulirani sektor oduvijek je bio strateški jedan od najvažnijih i najkompleksnijih te je stoga često nametao trendove u svjetskom gospodarstvu. Puno je izazova koji prate ovaj sektor: smanjenje resursa, povećanje cijena, potraga za novim izvorima energije, te pitanja zaštite okoliša.

Naš tim pravnih stručnjaka pomaže vam razviti projekte udružujući naše znanje i iskustvo o specifičnostima regulatornog režima energetike s ekspertizom iz drugih pravnih područja. Kombinacija dubinskog znanja o energetskom sektoru, uključujući proizvodnju i prijenos energije, dozvole, državne potpore, distribuciju energije, opskrbu i prodaju te naša ekspertiza iz raznih pravnih područja omogućava nam da klijentima pružimo specijalizirane savjete u sektoru energije i području zaštite okoliša. Također posjedujemo značajno iskustvo u sudskim sporovima iz područja energije.

Naši klijenti su tijela javne uprave, društva koja se bave prodajom, proizvodnjom, distribucijom i skladištenjem nafte, plina i ostalih energenata, opskrbljivači alternativnim izvorima energije, te društva koja razvijaju energetske projekte.
 

Zaštita okoliša

Održivost je mudar put


Najaktualnija tema modernog poslovanja u zadnje vrijeme jesu pitanja održivosti i zaštite okoliša. Poslovanje u skladu s načelima održivosti postalo je nužnost za moderno poslovanje, a u nekim slučajevima i za ishođenje financiranja.

Klijentima pružamo pravne savjete u svim pitanjima zaštite okoliša, uključujući dozvole, odobrenja, opću usklađenost sa zakonima o zaštiti okoliša te pravnu podršku u rješavanju raznih problema iz područja zaštite okoliša.
 

Kontakt

Povezane objave i članci