https://www.ostermann.hr/Default.aspx?language=hr&url=legal-500-emea-proglasio-je-mojmira-ostermanna-kucom-slavnih-odvjetnikom-za-korporativno-i-trgovacko-pravo-te-spajanja-i-preuzimanja&id=176 Ostermann - Legal 500 EMEA proglasio je Mojmira Ostermanna "Kućom slavnih" odvjetnikom za korporativno i trgovačko pravo te spajanja i preuzimanja
Legal 500 EMEA proglasio je Mojmira Ostermanna "Kućom slavnih" odvjetnikom za korporativno i trgovačko pravo te spajanja i preuzimanja
Novost
S ponosom objavljujemo da je 2020. godine naš glavni partner Mojmir Ostermann proglašen "Hall of Fame" odvjetnikom za korporativno i trgovačko pravo te M&A u Hrvatskoj, kao jedan od samo dva odvjetnika u odgovarajućoj najprestižnijoj kategoriji Legal500.

Mojmir je dugi niz godina prepoznat kao "Vodeći pojedinac", a ovogodišnje priznanje je još jedan dokaz vodećeg statusa Ostermann & Partners na tržištu.

Osim u pravnim područjima korporativnog i trgovačkog prava te M&A, stručnost Ostermann i partnera prepoznata je i u sljedećim pravnim područjima: bankarstvo, financije i tržišta kapitala, rješavanje sporova, radno pravo, privatizacija, razvoj projekata i energetika.

Povezane objave i članci