https://www.ostermann.hr/Default.aspx?language=hr&url=ostermann-i-partneri-slave-10-godina-pruzanja-usluga-poslovnoj-zajednici&id=166 Ostermann - Ostermann i Partneri slave 10 godina pružanja usluga poslovnoj zajednici
Ostermann i Partneri slave 10 godina pružanja usluga poslovnoj zajednici
Novost
Nakon otvaranja ureda 1. ožujka 2011., tijekom godina Ostermann i Partneri postali su odvjetničko društavo prepoznato po raznolikosti znanja i visoko rafiniranoj stručnosti. Započevši kao neovisni odvjetnički ured sa samo jednim odvjetnikom, društvo je od tada preraslo u Ostermann i Partnere, odvjetničko društvo, 2014. godine, s timom od 13 iznimnih pravnih stručnjaka i pomoćnog osoblja. Društvo je izgradilo svoju reputaciju ureda izbora za lokalne i međunarodne korporacije koja traže visoko sofisticirani pravni savjet u širokoj paleti industrija. Društvo zastupa klijente kao što su domaća i međunarodna poduzeća, velika društva kojima se trguje na burzama i startupi iz industrija koje sežu od FMCG industrije, telekomunikacija, automobilske industrije, turizma, financijskih usluga, energije, infrastrukture, brodarstva i građevinarstva.

Partner osnivač, Mojmir Ostermann, izrazio je zadovoljstvo do sada postignutim: "Iako je prošlo samo 10 godina od početka našega rada, vjerujem da smo prešli dug put i izgradili snažan tim visoko angažiranih pravnika, sposobnih prepoznati i pragmatično se baviti najsloženijim poslovnim potrebama naših klijenata. Zahvalan sam što su nas poslovna zajednica, kao i naši kolege, prepoznali kao pouzdanog poslovnog partnera koji može napraviti promjene na tržištu, neprestano podižući ljestvicu kada je riječ o standardima pravne struke."

U posljednjih deset godina društvo je zastupalo razne klijente u nekim od najizazovnijih M&A transakcija visokog profila, javnim ponudama, strukturiranim financijama, složenim parnicama, stjecanjima NPL portfelja, restrukturiranju i projektnom financiranju.

Posebno smo ponosni na činjenicu da su naše odvjetnike tijekom godina prepoznavali neovisni pravni direktoriji poput: Legal 500, Chambersa i IFLR 1000, kao vrhunskih pravnih stručnjaka na hrvatskom tržištu. 2019. godine Legal 500 proglasio je Mojmira Ostermanna kao "Hall of Fame" odvjetnika, njihovoj najprestižnijoj kategoriji. U izdanju Legal 500 za 2020. godinu klijenti hvale Vjekoslava Ivančića kao "proaktivnog i odgovornog" koji nudi "profesionalne i detaljne savjete".

Što naši klijenti kažu o nama (Legal 500, Chambers, IFLR):

"Dostupnost tima i odgovor na zahtjeve klijenta je izvrsna."

"Tim je u svakom trenutku spreman i voljan ukazati na/riješiti sve probleme koje klijent zahtijeva kako transakcija napreduje."

"Kao klijenti, uvijek imamo dojam da su na nivou zadatka, a to je vrlo važno za nas."

Drugi klijent primjećuje "odlično znanje i iskustvo odvjetnika u rješavanju složenih pravnih pitanja".

"Oni su vrlo strpljivi s klijentima, vrlo brzo reagiraju i dobri su u objašnjavanju onoga što treba objasniti nepravnim profesionalcima", i dodaju: "Sveukupno, je to izvrstan ured."

Napredak

Ovom je prilikom Vjekoslav Ivančić, partner, dodao: "Sljedećih smo deset godina odlučni osigurati da stručnost i znanje našeg društva dalje raste i napreduje. To će nam omogućiti da našim klijentima uvijek pružimo vrhunsku pravnu uslugu."

Željeli bismo iskoristiti ovu priliku i zahvaliti se našim klijentima što su sudjelovali u našem uspjehu i odabrali nas da ih predstavljamo, te našem pravnom timu i svom osoblju na njihovom nepokolebljivom zalaganju i predanosti firmi i svim našim poslovnim partnerima na podršci.

Povezane objave i članci