https://www.ostermann.hr/Default.aspx?language=hr&url=mojmir-ostermann-jos-jednom-clan-zirija-za-dodjelu-nagrade-cee-deal-of-the-year&id=160 Ostermann - Mojmir Ostermann još jednom član žirija za dodjelu nagrade "CEE Deal of the Year"
Mojmir Ostermann još jednom član žirija za dodjelu nagrade "CEE Deal of the Year"
Novost
Mojmir Ostermann, managing partner u Ostermann i Partneri, još jednom je izabran za člana žirija za dodjelu nagrade "CEE Deal of the Year Award" za 2021. godinu - prestižne nagrade koja se dodjeljuje odvjetničkim uredima za pravne usluge pružene u sklopu najznačajnijih transakcija u zemljama srednje i istočne Europe.

Nagradu "CEE Deals of the Year Award" oformio je 2017. CEE Legal Matters, vodeća pravna publikacija za područje Srednje i Istočne Europe.

Izvršni urednik portala CEE Legal Matters i nagrade "Deal of the Year Award", David Stuckey, tim povodom izjavio je: "Ugled koji članovi žirija uživaju u svojim zemljama, te poštovanje od strane pravne zajednice kao i njihova reputacija i razumijevanje pravne tematike neporecivi su, da ne spominjemo njihovo bogato iskustvo u kompleksnim i sofisticiranim transakcijama.", dodajući, "Presretni smo da je g. Mojmir Ostermann pristao preuzeti ovu važnu funkciju."

Finalisti CEE Deal of the Year Award bit će objavljeni u ožujku u publikaciji CEE Legal Matters dok će nagrade biti dodijeljene na ceremoniji u Londonu 5. travnja 2022, u slučaju povoljne epidemiološke situacije.

Povezane objave i članci