https://www.ostermann.hr/Default.aspx?language=hr&url=ana-vrsaljko-metelko-pridruzuje-se-ostermann-i-partnerima-kao-odvjetnik-u-suradnji&id=170 Ostermann - Ana Vrsaljko Metelko pridružuje se Ostermann i Partnerima kao odvjetnik u suradnji
Ana Vrsaljko Metelko pridružuje se Ostermann i Partnerima kao odvjetnik u suradnji
Novost
Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Ana Vrsaljko Metelko postala članica tima Ostermann i Partnera, kao odvjetnik u suradnji za područja nekretnina, javne nabave, radnog prava i transporta.

Tijekom svoje petnaestogodišnje karijere Ana je bila uključena u brojne značajne lokalne, regionalne i međunarodne projekte i ima veliko iskustvo u savjetovanju međunarodnih i domaćih stranaka iz različitih industrija, od IT-ja, nekretnina, turizma, građevinarstva do maloprodaje i auto industrije. Ana je savjetovala brojne klijente u mnogim M&A transakcijama u različitim industrijama i prepoznata je po svojoj stručnosti u području nekretnina – kupoprodaje nekretnina, sudjelovanje u građevinskim i razvojnim projektima, ishođenje dozvola i zemljišnoknjižni postupci. Stručnjak je za javnu nabavu, nekretnine, radno pravo i promet te redovno savjetuje stranke o različitim pravnim pitanjima iz tih pravnih područja.

Ana je karijeru započela u brodarstvu, u jednoj od najvećih hrvatskih brodarskih kompanija te potom kao odvjetnica u jednom od vodećih hrvatskih korporativnih odvjetničkih društava, gdje je bila partner i jedan od voditelja odjela za nekretnine i radno pravo.

Ana je preporučeni odvjetnik za područja nekretnina i građevinarstva u Hrvatskoj u izdanju Legal 500 za 2020. godinu i bila je suradnik na izdanju "Doing Business" Grupacije Svjetske banke za 2018. godinu: "Doing Business in EU 2018: Croatia, Czech Republic, Portugal and Slovakia"

Članica je Hrvatskog društva za pomorsko pravo (HDPP) i Hrvatskog društva za transportno pravo (HDTP).

Anina stručnost i iskustvo dodatno će obogatiti kvalitetu usluge i proširiti znanje koje pružamo sadašnjim i budućim klijentima.

Dobrodošla, Ana!

Povezane objave i članci