Postavljamo standarde

Odvjetničko društvo

Ostermann i Partneri d.o.o. je odvjetničko društvo koje pruža usluge domaćim i multinacionalnim kompanijama, financijskim institucijama i javnim tijelima. Naš dinamični, globalno orijentiran odvjetnički tim daje klijentima optimalne savjete.

Naša je misija osigurati najkvalitetniju pravnu uslugu. Prepoznati smo po svojoj predanosti i inovativnom pristupu te neprestano težimo pružati najsuvremenija kreativna rješenja i za najsloženija pravna pitanja. Naš pristup se temelji na kritičkoj analizi i istraživanju domaće, europske i međunarodne sudske prakse.

Poseban naglasak stavljamo na razumijevanje poslovanja naših stranaka. Naši pravnici odgovaraju pravovremeno i učinkovito, pružajući konkretne savjete umjesto otvaranja novih pitanja. Mi gledamo širu sliku i sitne detalje.

Ostermann i Partneri d.o.o. pruža pravne usluge i transakcijske savjete, između ostalog, u sljedećim područjima: korporativno i trgovačko pravo, spajanja i preuzimanja (M&A), bankarstvo i financije, projektno financiranje, tržište kapitala, restrukturiranje i stečaj, energetika, nekretnine i radno pravo. Svakodnevno zastupamo stranke u raznovrsnim sudskim, arbitražnim i upravnim postupcima.