Mojmir Ostermann član žirija za dodjelu nagrada za CEE Deals of the Year 2020.

Managing partner Ostermann & Partnera, Mojmir Ostermann, sudjelovao je kao član žirija u dodjeli nagrada za CEE Deals of the Year 2020. godine - najprestižnije i najtraženije nagrade za pravno područje u srednjoj i istočnoj Europi.

Nagrade za CEE Deals of the Year nagrade oformio je 2017. CEE Legal Matters, vodeći izvor vijesti i informacija o odvjetnicima i pravnom poslovanju u Srednjoj i Istočnoj Europi, kako bi proslavili transakcije, financiranje, IPO-e i druge poslove koji podupiru rast u cijeloj regiji - i odvjetnike i odvjetnička društva koja ih ostvaruju. CEE Legal Matters izabrao je pet porotnika za svaku od 24 jurisdikcije u regiji na temelju njihove reputacije, stručnosti, znanja i utvrđene predanosti njihovim tržištima.

Izvršni urednik portala CEE Legal Matters, David Stuckey, koji svake godine nadgleda odabir članova žirija, zadovoljan je što je Mojmir pristao posvetiti svoje vrijeme i trud procesu ocjenjivanja i rangiranja mnogobrojnih prijava odvjetničkih društava u Hrvatskoj. Porota je odabrana na temelju naše osobne interakcije s njima, njihove reputacije među kolegama i vrsta poslova koje su i sami sklopili tijekom godina", rekao je Stuckey. “Teško je zamisliti vještiju ili obrazovaniju skupinu pravnih stručnjaka u Hrvatskoj, a značajan dio toga dolazi od Mojmira. Oduševljeni smo i počašćeni što je pristao sudjelovati, a rezultat je vjerodostojniji i pouzdaniji.”

Već dvadeset godina Mojmir Ostermann savjetuje multinacionalne tvrtke, financijske institucije i druge korporativne klijente o korporativnim i M&A transakcijama visokog profila u različitim industrijama, kao i o bankarstvu, financijama i tržištima kapitala. Mojmir je bio vođa tima u nekim od najsloženijih prekograničnih poslova i bio je prepoznat po inovativnim rješenjima naizgled nerješivih izazova. Osim toga, redovito zastupa klijente u rješavanju sporova pred sudovima i arbitražnim sudovima.

The Legal 500 je imenovao Mojmira u "Kuću slavnih" za korporativno i M&A pravo, kao znak kontinuiranog priznanja njegove stručnosti u lokalnoj i međunarodnoj poslovnoj i pravnoj zajednici.